Saranda Dt

Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Kërko Makinë
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Orari dhe detajet e kontaktit

24/06 Mon 09:00 - 21:00
Tani për tani Hapur
25/06 Tue 09:00 - 21:00
26/06 Wed 09:00 - 21:00
27/06 Thu 09:00 - 21:00
28/06 Fri 09:00 - 21:00
29/06 Sat 09:00 - 21:00
30/06 Sun

Saranda Dt

A po kërkoni për një makinë me qira në Saranda Dt? Jeni në vendin e duhur! Në bordin e një makine Sicily by Car do të jeni në gjendje të zbuloni qytetin dhe bukurinë e rrethinës lehtësisht dhe në siguri të plotë.

Gjithmonë i vëmendshëm ndaj nevojave të reja të tregut, SicilyByCar, e cila sot krenohet me një flota me shumë makina, te gjitha modelet e fundit, ofron mundesine e marrjes me qera autovetura, fuoristrada, minifus dhe makina automatike. Falë faqes sonë të internetit ju mund të rezervoni lehtësisht makinën tuaj në Saranda Dt.

Zbuloni ofertat tona dhe bëni rezervimin tuaj me çmime vërtet të pakrahasueshme!