Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Ndhërrës Auto në Shqipëri me Sicily by Car: Flota, Shërbimet, dhe Informacionet

Makina me qira ne Shqipëri

Sicily by Car është kompania juaj e makinave me qira në Shqipëri, afatshkurtër dhe afatmesme. Ne jemi të pranishëm në të aeroportin e Tiranës dhe në aeroportin e Saranda.

Numrat e telefonit

Flota jonë

Në flotën tonë do të mund të gjeni nga makina të vogla për të lëvizur lehtësisht në trafikun e qytetit.

Nëse keni nevojë për hapësirë ​​për të qëndruar me familjen ose miqtë tuaj më të ngushtë, një minivan 9 vendësh mund të jetë zgjidhja juaj e qirasë e personalizuar.

Shërbime shtesë opsionale

 

Përveç një makine në gjendje perfekte, në të gjitha zyrat tona është e mundur të merren disa aksesorë shtesë që mund të rrisin rehatinë në automjet. Zbuloni gjithashtu paketat opsionale për t'ju mbrojtur nga pengesat e pakëndshme që nuk parashikohen në kontratën standarde.

Zbulo me shume

Makina me qira për shoferë të rinj

 

Mosha nuk është problem, shoferët e rinj nga mosha 19 vjeçare dhe që kanë patentë shoferin për të paktën një vit e një ditë, mund të aksesojnë makinën me qira me tarifën suplementare Young Driver.

Zbulo me shume