Udhëzues për Udhëtim në Tiranë: Informacione të Dobishme, Gjëra për T'u Parë dhe për T'u Zbuluar

Sicily by Car është partneri juaj ideal për marrjen me qira afatshkurtër të makinave në Tiranë. Me zyra të ndryshme me qira, si në aeroporte ashtu edhe në qendër të qytetit, ju mund të zbuloni qytetin e modës dhe dizajnit në bordin e një prej makinave tona. Zgjidhni automjetin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja tani!

Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Kërko Makinë
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Disa informacione të dobishme

Zyra jonë në aeroportin e Tiranës ndodhet në zonën e terminalit, duke lënë zonën e mbërritjeve, mjafton të kaloni rrugën për ta arritur atë. Një shërbim transporti falas është në dispozicion për klientët që kanë nevojë për ndihmë me bagazhet e tyre. Pasi të kenë përfunduar procedurat e qirasë, ju do të gjeni makinën tuaj para zyrës.
Aeroporti i Tiranës shtrihet në një terminal të vetëm të vogël, por në fakt është një aeroport ndërkombëtar me fluturime direkte nga shumë qytete italiane dhe evropiane.

Il nostro ufficio a Tirana

Disa informacione për Tiranën

Kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Shqipërisë njihet për arkitekturën plot ngjyra të ndërtesave të tij. Sot Tirana është një qytet eklektik që arrin të kombinojë dëshmitë e së kaluarës së saj të trazuar si bunkerët e ish-diktatorit, xhamitë antike, arkitekturën e stilit sovjetik me ndërtesat moderne me ngjyra të pazakonta. 

Çfarë duhet parë në Tiranë

Sheshi Skënderbej:është qendra e qytetit dhe vendi më i mirë për të nisur vizitën tuaj. Sheshi i kushtohet heroit shqiptar që mundi osmanët dhe përfaqësohet në qendër të sheshit mbi një kalë bronzi.Në anën veriore të sheshit, përtej zonës së pedonales me stola dhe pemë me ngjyra, protagonist është fasada e Muzeut të Historisë Kombëtare, më i madhi në vend, me mozaikun e famshëm me ngjyra që paraqet historia e Shqipërisë. Në jug mund të shihni ndërtesat shumëngjyrëshe që strehojnë zyrat institucionale me fasadat e tyre okër dhe burgundy, ndërsa në lindjet Xhamia e Et'hem Beut, një nga ndërtesat më të çmuara në vend.

La Moschea Et’hem Bey

Xhamia e Et'hem Beut: është një xhami e jashtëzakonshme dhe ndodhet në zemër të qytetit! Xhamia është në fakt një nga ndërtesat më të rëndësishme në Tiranë që rrethon Sheshin Skënderbej. Është një nga xhamitë më të vjetra në vend si dhe një përfaqësim i zemrës së lashtë të kulturës osmane. Xhamia i mahnit spektatorët me përsosjen e paraqitjeve të saj të brendshme, muret dhe tavanet e saj të dekoruara hollësisht të afreskuara sipas traditës orientale.

BLLOKU: lagjja e Tiranës sot zemra e jetës së natës shqiptare. Fjalë për fjalë: “Blloku” është lagjja ku banonin funksionarët e regjimit komunist, pas rënies së regjimit është zona që pësoi ndryshimin më domethënës në të gjithë qytetin. Sot kjo zonë përfaqëson fytyrën europiane të Tiranës në një lagje të re dhe moderne. Bare dhe kafene në modë dhe restorante të modës vijnë në rrugët e bllokut, ecja nëpër rrugët e tij është shumë e këndshme dhe do të jetë e pamundur të shmangni përzierjen me jetën e natës lokale ndërsa kaloni nga një vend në tjetrin..

Qira afatshkurtër dhe mujore e makinave dhe furgonave. Rezervoni online dhe tërhiqeni mjetin në një nga zyrat tona në Tiranë ose Sarandë.