Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

SHËRBIMET TONA SHTESË

Ngjarjet e papritura, siç e dimë, janë gjithmonë shumë afër dhe ndonjëherë dëmtimi i karrocerisë, një xham i thyer ose një gomë e shpuar rrezikojnë të prishin të gjithë udhëtimin. Më mirë të mos gjendeni të papërgatitur! Për të gjithë klientët tanë që kanë rezervuar një automjet, ne jemi në gjendje t’u ofrojmë mbulim opsional për zvogëlimin/eliminimin e penaliteteve për dëmtim dhe vjedhje.

Mbulimet tona opsionale

Klientët tanë, kur rezervojnë ose kur marrin automjetin, mund të zgjedhin sipas gjykimit të tyre për të përfituar:

 • mbulim opsional për zvogëlimin ose eliminimin e penaliteteve për dëmtim dhe vjedhje;
 • aksesorë shtesë;
 • shërbime shtesë.

Mbrojtje standarde e përfshirë në çdo marrje me qira

Me Sicily by Car çdo marrje me qira standarde përfshin:

 • RCA;
 • ulje të penaliteteve për dëme(CDW);
 • ulje të penaliteteve për vjedhje/zjarr(TLW).

Ulja e penalitetit për dëme do të thotë që, në rast të dëmtimit të automjetit të marrë me qira, klienti është përgjegjës për të paguar deri në shumën e parashikuar nga penaliteti maksimal (që varion sipas automjetit) dhe jo më shumë.

E njëjta gjë vlen dhe në rast vjedhjeje ose zjarri: klienti nuk do të duhet të paguajë kurrë vlerën e plotë të automjetit; ai do të jetë përgjegjës vetëm për një shumë të paracaktuar nga kushtet tona të qirasë.

Sidoqoftë, klienti duhet të respektojë “përdorimin korrekt dhe të kujdesshëm” të automjetit, si dhe respektimin e rregullave të trafikut rrugor. Përndryshe ai do të mbajë përgjegjësi për të gjithë dëmin.

Për më tepër, tarifat tona përfshijnë një policë sigurimi të përgjegjësisë civile për automjetet motorike e cila mbulon dëmtimin e palëve të treta (njerëz, kafshë ose sende) gjatë drejtimit të automjetit.

Le të shohim tani në detaje mbulimet opsionale. Ju ftojmë të konsultoheni gjithmonë me kushtet tona të qirasë përpara se të vazhdoni me blerjen.

Super Gold Protection (SKFPT)

Klauzola e Super Gold Protection përfshin dispozitat e abonimit të përbashkët të Car Protection Plus dhe PAI Plus. Mbulimi ofrohet gjithashtu në rast dëmtimi të pjesëve mekanike dhe humbjes së çelësave.

Car Protection Plus (SKFP)

Nënshkrimi i klauzolës Car Protection Plus (SKFP) eliminon/zvogëlon (në varësi të kategorisë së automjetit) penalitetet e dëmtimit, vjedhjes dhe zjarrit dhe zvogëlon shumën e depozitës së sigurisë që duhet paguar gjatë marrjes të automjetit. Nuk përfshin dëmet e shkaktuara tek: gomat, xhamat, dritaret, çatia, pjesët mekanike dhe humbja e çelësave.

Tabela krahasuese

Ne ju sugjerojmë të nënshkruani mbulimet tona opsionale për të zvogëluar ose eliminuar përgjegjësinë e dëmeve dhe vjedhjeve të përfshira në çdo marrje me qira. Udhëtoni më të sigurt! Të mbrojtur nga dëmtimet ose ngjarjet e papritura që nuk mbulohen nga paketa standarde. Zgjidhni midis Super Gold Protection (SKFPT), Car Protection Plus (SKFP) dhe Pai Plus (PP).

SKFPT

SKFP

PP

Ulni depozitën e sigurisë
 
 
 
Eliminon/zvogëlon përgjegjësinë e dëmit
 
 
 
Eliminon/zvogëlon përgjegjësinë e vjedhjes/zjarrit
 
 
 
Mbulon gomat, dritaret, çatinë dhe pjesën e poshtme të trupit
 
 
 
Sigurimi i shoferit
 
 
 
Me uroj shoferit
 
 
 

Aksesorë shtesë

Për marrjen me qira të makinës suaj në Itali, do të gjeni aksesorë shtesë opsionalë të disponueshëm në të gjitha zyrat e aksesorëve shtesë opsionalë, të aftë për të rritur rehatinë në bordin e automjeteve tona:

 • sedilje përforcuese për fëmijë nën 150 cm lartësi;
 • Sexholino të miratuara dhe të pajisura me komplet KIT në rast të pakujdesisë për fëmijë nën 9 kg;
 • zinxhirë bore;
 • pajisje GPS.

Shërbime shtesë

Për më tepër, suplementet e mëposhtme ofrojnë shërbim shtesë:

 • Young Driver(Shofer i ri në moshë). Lejon klientët nën moshën 23 vjeç të drejtojnë automjetet tona.
 • Seconda Guida. (Drejtimi i dytë i makinës). Shoferi i vetëm i autorizuar për të drejtuar makinën është mbajtësi i kontratës së qirasë. Shërbimi i Drejtimit të Dytë ju lejon të futni deri në 2 drejtues shtesë.
 • Priority service. (Shërbim me përparësi). Klientët që dëshirojnë të shmangin radhët në sportel dhe të marrin shpejt makinën me qira, mund të zgjedhin shërbimin e përparësisë (Priority).

Qira afatshkurtër dhe mujore e makinave dhe furgonave. Rezervoni online dhe tërhiqeni mjetin në një nga zyrat tona në Tiranë ose Sarandë.