Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

VOZITË TONË: Eksploro Gjirafën Tonë të Gjerë

Automjetet tona janë perfekte për të gjitha nevojat: për ata që udhëtojnë vetëm, për arratisje romantike në çift, për ata që nuk duan të vendosin kufi për argëtimin me miqtë dhe për ata që duan të shijojnë momente të mrekullueshme me familjen.

Makinat e kategorisë së vogël ideale për udhëtime të shkurtra - Sicily by Car

i vogël

Ideale dhe praktike, për udhëtime të shkurtra me pak bagazhe.
Zbuloni gjithashtu modelin e ri Hybrid.

Makinat e kategorisë mesatare për udhëtime të rehatshme - Sicily by Car

E mesme

Ideale për ata që duan të udhëtojnë rehat.

Makinat e kategorisë së madhe të bollshme dhe të rehatshme - Sicily by Car

i madh

E rehatshme dhe e gjerë për ata që preferojnë rehati më të madhe në stil

Minivanët për udhëtime në grup dhe komoditet - Sicily by Car

minibus

Për ata që duan të udhëtojnë në shoqëri dhe në komoditet të plotë.