Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

INFORMACIONE TË DOBISHME

Në këtë seksion do të gjeni informacione të hollësishme mbi zgjidhjet tona me qira dhe gjithçka që mund të jetë e dobishme të dini përpara se të merrni me qira një automjet.

 

Para rezervimit

Makina me qira është një nga shërbimet më të kërkuara në sektorin e turizmit, por, veçanërisht për ata që e gjejnë veten duke marrë me qira një makinë për herë të parë, nuk është gjithmonë e lehtë të kuptojnë se cilat vendime të merren për të frenuar kostot ose thjesht për të shmangur surpriza të pakëndshme...

Zbulo me shume
 

Shërbimet tona shtesë

Ngjarjet e papritura, siç e dimë, janë gjithmonë shumë afër dhe ndonjëherë dëmtimi i karrocerisë, një xham i thyer ose një gomë e shpuar rrezikojnë të prishin të gjithë udhëtimin. Më mirë të mos gjendeni të papërgatitur!...

Zbulo me shume
 

Makina me qira për shoferë të rinj (të cilët sapo kanë marrë lejen e drejtimit)

Makina me qira me Sicily by Car për shoferë të rinj rregullohet nga kushte specifike që ndryshojnë në bazë të moshës aktuale të shoferit. Deri në moshën 24 vjeç vlen një tarifë shtesë, nga mosha 25 vjeç e lart nuk aplikohet asnjë shtesë...

Zbulo me shume
 

Rregullat rrugore në Shqipëri

Të udhëtosh me makinë në Shqipëri është padyshim zgjedhja ideale për të shijuar plotësisht mrekullitë e vendit. Për këtë arsye ne kemi hartuar një manual me informacione të dobishme për qëndrimin tuaj, pasi ka disa gjëra që duhet t’i dini plotësisht përpara se të udhëtoni...

Zbulo me shume