Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Kush jemi

Sicily by Car S.p.A.Një kompani lider në sektorin e makinave me qira, ajo u themelua në vitin 1963 nga Tommaso Dragotto, i cili filloi sfidën e tij sipërmarrëse me një flotë makinash të përbërë nga një Fiat 1300, një Fiat 1100 dhe dy Fiat 500.

Duke ndjekur një program të zgjerimit të korporatave dhe komerciale, dhe falë përvojës dhe profesionalizmit të ekipit menaxhues, i cili ka lejuar që Kompania të bëhet një realitet vërtet kombëtar, që nga viti 1997 Sicily by Car, të kaloj kufijtë rajonalë dhe sigurimin e një tregu më të madh.

Sicily by Car ka pasur zhvillim të vazhdueshëm ndër vite dhe është i pranishëm në të gjitha qytetet kryesore italiane me mbi 56 zyra. Sot ajo ka një flotë prej mbi 13,000 makinash.

Qiramarrje Sicily by Car ju lejon të zgjidhni midis:

Klikoni për të parë kodin tonë të etikës

Klikoni për të parë Kartën e Grave

N.D.