Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Zbuloni gamën e makinave të mëdha

E rehatshme dhe e gjerë për ata që preferojnë rehati më të madhe në stil

Makinat e kategorisë së madhe të bollshme dhe të rehatshme - Sicily by Car

Hyundai Venue 1.6

ose e ngjashme (J)
 
 

Manual
 
5
 
5
 
3
 
 
  Vëllimi i bagazhit: 350/350l
  Karburanti i automjetit: Benzinë/Naftë
 
  Kapaciteti i bagazhit: 45 l
  Radio
 
  Kondicioneri
Makinat e kategorisë së madhe të bollshme dhe të rehatshme - Sicily by Car

Hyundai Venue 1.6 automatic

ose e ngjashme (J1)
 
 

Automatik
 
5
 
5
 
3
 
 
  Vëllimi i bagazhit: 350/350l
  Karburanti i automjetit: Benzinë/Naftë
 
  Kapaciteti i bagazhit: 45 l
  Radio
 
  Kondicioneri

Other categories

Automjetet tona janë perfekte për të gjitha nevojat: për ata që udhëtojnë vetëm, për arratisje romantike në çift, për ata që nuk duan të vendosin kufi për argëtimin me miqtë dhe për ata që duan të shijojnë momente të mrekullueshme me familjen.