Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Rezervoni makinën tuaj me Sicily by carRezervoni tani

Flota jonëZbulo

Zbulo TiranënRezervoni

Zbulo SarandënRezervoni

Me qera ne te gjithe Italine me Sicily by CarRezervoni

RRUGËS PËR NË MAL TË ZI!


Merr me qira me ne në aeroportin e Podoricës
Rezervoni

WILLKOMMEN AUSTRIA!


Merr me qira me ne në aeroportin e Vienës
Rezervoni

JEMI NË FRANCË


Merr me qira me ne në qytetet kryesore në Francë
Rezervoni tani