To improve your browsing experience this website uses cookies. Sicily By Car uses different types of cookies, including third party cookies. In Informative extended page you can read the details on the use of cookies. By clicking "I Agree" or continuing the navigation will be activated all cookies specified in 'Informative extended.
I Agree
MoreLista e konventave

ZBULO TE GJITHA MARREVESHJET E BASHKEPUNIMIT DHE OFERTAT E SICILY BY CAR DHE ZGJIDH OPSIONIN ME TE PERSHTATSHEMMARREVESHJE BASHKEPUNIMI ME PAGESE PARAPRAKE NE ZYRE

MARREVESHJE BASHKEPUNIMI ME PAGESE PARAPRAKE NE ZYRE Ke nje kompani dhe/ose ke nje NIPT-i?

Nenshkruaj marreveshjen e bashkepunimit me pagesen paraprake ne zyre dhe merr makinat me qira per vete dhe/ose punonjesit e tu pa patur nevojen e nje karte krediti ne kohen e marrjes se makines.

Per ty menjehere 20% skonto ne çmimin baze ne momentin e rezervimit.

Zbulo te gjitha perparesite e ofruara nga kjo marreveshje bashkepunimi, kliko banerin dhe kerko me teper infomracion!! Theksojme se: ulja aplikohet ne tarifen me te mire ne momentin e prenotimit, neto nga TVSH, taksat dhe shtesa te tjera. Zbritja nuk mblidhet sebashku me promocione te tjera .

MARREVESHJE BASHKEPUNIMI ONLINE

MARREVESHJE BASHKEPUNIMI ONLINE Ke nje kompani dhe do qe te perfitosh makinat me qira me çmim me ulje?
Kliko ne kete baner!


Sapo te marresh konfirmimin pozitiv te regjistrimit, mund te hysh ne faqen tone web si Kompani e Regjistruar e te prenotosh direkt nga faqe web me tarifa te zbritura.

Zbritja e perfituar eshte 20% dhe aplikohet mbi çmimin baze nese paguan ne momentin e prenotimit(online) , ose 13% nese paguan ne zyre (Desk).

Theksojme se: ulja aplikohet ne tarifen me te mire ne momentin e prenotimit, neto nga TVSH, taksat dhe shtesa te tjera. Ulja nuk mblidhet sebashku me promocione te tjera .

BEHU PARTNERI YNE

BEHU PARTNERI YNE Bashkepuno me ne! Perfito 15% komision per rezervimet e tua

Ke nje agjensi udhetimi? Menaxhon nje Hotel ose B&B dhe deshiron te rezervosh nje makine per klientet e tu?

Behu partneri yne, prenoto per klientet e tu dhe perfiton 15% komision.

Kliko ne baner per te marre me teper informacion.

MARREVESHJE BASHKEPUNIMI KOMBETARE

MARREVESHJE BASHKEPUNIMI KOMBETARE Deshiron te nenshkruash nje marreveshje bashkepunimi per te punesuarit/te regjistruarit e tu? Na shkruaj me adresen business@sbc.it dhe kerko me teper informacion.

Je pjese e nje Shoqate, Federate ose Institucion dhe ke nenshkruar nje marreveshje bashkepunimi me Sicily By Car?


Vendos kodin alfanumerik (CN) qe te jep mundesine per te perfituar zbritjen dhe prenoto direkt ne faqen tone web me tarifa te ulura.