To improve your browsing experience this website uses cookies. Sicily By Car uses different types of cookies, including third party cookies. In Informative extended page you can read the details on the use of cookies. By clicking "I Agree" or continuing the navigation will be activated all cookies specified in 'Informative extended.
I Agree
More
55° Sicily by Car

Një himn për jetën dhe të ardhmen e ndërmarrjes siciliane me listimin në Bursën e Kompanisë."Te fantazosh per te ardhmen", kjo fraza magjike qe ka frymezuar Tommaso Dragotto ne krye te Sicily by Car per plot 55 vjet , një rekord i kremtuar më 10 dhjetor, në ambientin evokues të Teatro Massimo në Palermo me një shfaqje të jashtëzakonshm të "Kataklò Athletic Dance Theatre". Nga stadiumi i tejmbushur i Teatrit Massimo, mbi 1.200 te ftuar kane njohur parakrakisht objektivat e reja te presidentit Dragotto: perhapjen nderkombetare me fokus ne Europen Lindore – ku Sicily by Car tashmë ka 5 zyra në Shqipëri -, strategji te drejtuara te levizja ekologjike me autovetura 100% elektike me pavarësi të plote ushëtimi dhe, risi absolute, renditja në segmentin STAR ne tregun MTA të Bursës Italiane në 2020.

Për të nënvizuar vlerën e mbrëmjes kushtuar 55 vjetorit të Sicilisë me Makinë dhe rëndësinë e saj strategjike për ekonominë siciliane, prania e Kryetarit të Rajonit Nello Musumeci, i shumë këshilltarëve rajonalë dhe nderimeve rajonale, të kryetarit të bashkisë së Palermos Leoluca Orlando, si dhe shumë autoritete politike kombëtare, civile dhe ushtarake. Shumë mysafirë erdhën edhe nga jashtë, agjentët, operatorët turistikë dhe partnerët kryesorë ndërkombëtarë.

"I bëj thirrje të gjitha institucioneve të pranishme këtu, sepse mënyra më e mirë për të festuar këto 55 vjet te Sicily by Car, eshte te shohim te ardhmen dhe me kete nenkuptoj te ardhmen e te rinjve tane e te tokes sone" - kjo eshte deklarata e Tommaso Dragotto si koment i mbremjes, dhe me tej: "Duhet të jemi të sigurt që ky ishull të bëhet shtëpia e profesionalizmit dhe e biznesit në mënyrë që të rinjtë në fund të mund të qëndrojnë në Sicili".