Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

UDHËTIMI ME MAKINË NË SHQIPËRI: UDHËZUES PËR NJË MARRJE ME QIRA TË SIGURT

Marrja me qira e makinës është një nga shërbimet më të kërkuara në sektorin e turizmit, por, veçanërisht për ata që e gjejnë veten duke marrë me qira një makinë për herë të parë, nuk është gjithmonë e lehtë të kuptojnë se cilat vendime duhet të merren për të frenuar kostot ose thjesht për të shmangur surpriza të pakëndshme.

Informacioni që përmban ky artikull do t’ju lejojë jo vetëm të kurseni, por mbi të gjitha të ndërgjegjësoheni dhe t’i kaloni pushimet pa shqetësime.

1. Karta e kreditit

Gjëja e parë që duhet të dini është se, për të marrë me qira një makinë, ju duhet një kartë krediti në emër të shoferit kryesor që mban kontratën si garanci.

2. Rezervimi paraprak

Tarifat ndryshojnë vazhdimisht, ndonjëherë edhe brenda së njëjtës ditë. Koha ideale për të rezervuar me ne është afërsisht 3-4 muaj përpara se të merrni makinën.

Përveç komoditetit ekonomik, merrni parasysh që, veçanërisht në sezonin e fluksit, disponueshmëria e makinës mund të mbarojë shpejt dhe marrja me qira e automjetit të përshtatshëm për nevojat tuaja në kohë mund të jetë vetëm zgjidhja më e mirë.

Rezervoni tani në faqen tonë!

3. Vonesa dhe ditë shtesë

Mos harroni se një vonesë prej më shumë se një orë në krahasim me kthimin e planifikuar çojë në tarifimin e një dite shtesë qiraje. Diskutim i ngjashëm gjatë fazës së rezervimit: një rezervim hipotetik me grumbullim në orën 18:00 dhe kthim në orën 19:00 të nesërmen do të llogaritet nga sistemet tona si dy ditë qira. Është në dorën tuaj për t’u organizuar në mënyrë që të mos kaloni këto raste ekstreme.

4. Kërkimi i një marrëveshjeje

Nëse keni një kompani ose keni një NIPT, mund të na kërkoni të aktivizojmë një marrëveshje të dedikuar dhe të udhëtoni në të gjithë Italinë me zbritje dhe përfitime ekskluzive.

5. Qiraja me një drejtim

Marrja me qira me një drejtim, d.m.th. me dorëzim në një zyrë të ndryshme nga ajo e marrjes me qira, përfshin një kosto shtesë në të gjitha makinat me qira. Megjithatë, për t’ju lejuar të planifikoni më lirshëm itineraret tuaja, kthimi në një zyrë tjetër, për sa kohë është brenda të njëjtit qytet, do të jetë pa pagesë.

Nuk do të përbëjë një shpenzim shtesë, për shembull, marrja e një makine në aeroportin e Tiranës dhe kthimi i saj në zyrën tonë në Sarandë ose anasjelltas.

6. Ndiqni ofertat

Rrjetet tona sociale janë mënyra më e mirë për të ndjekur njoftimet e të gjitha ofertave që u drejtohen periodikisht klientëve tanë. Në fund të çdo faqeje në faqen tonëtë internetit do të gjeni të gjitha lidhjet.

Për më tepër, kur jeni gati të përfundoni një rezervim, shënoni kutinë dhe jepni pëlqimin tuaj për të marrë komunikime me natyrë komerciale: kjo do të jetë një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të qëndruar në kontakt me ne dhe për të mos humbur asnjë mundësi për një qira më të favorshme.

7. Kontrolloni me kujdes se në cilat vende mund të udhëtoni

informacionin tonë të qirasë, të përditësuar vazhdimisht, tregohen vendet në të cilat lejohet qarkullimi i automjeteve tona. Drejtimi i makinës në ndonjë nga vendet e tjera është absolutisht i ndaluar dhe nënkupton marrjen përsipër të plotë të pasojave ekonomike and means në rast dëmtimi dhe/ose vjedhjeje, edhe nëse merrni mbulim sigurimi. Konsideroni me kujdes këtë aspekt dhe shmangni në çdo rast ekspozimin ndaj këtij rreziku.

8. Zgjidhni mbulimin për të zvogëluar/eliminuar ose zvogëluar penalitetin tuaj të dëmtimit/vjedhjes

Unë jam një shofer i kujdesshëm, pse duhet të zgjedh mbulim shtesë? Pyetja është e ligjshme, mbulimet sigurisht nënkuptojnë një kosto shtesë në krahasim me qiranë e thjeshtë.

Megjithatë, mbulimet tona opsionale janë një mënyrë për t’ju mbrojtur nga ngjarjet e papritura që përndryshe do të ishin përgjegjësia juaj. Në rast dëmtimi, nëse hiqni mbulimin tonë, do të mund të mbështeteni në faktin se përgjegjësia juaj është zvogëluar ose eliminuar plotësisht.

Ndër të tjera, zgjedhja e një opsioni të këtij lloji zvogëlon shumën e depozitës së sigurisë, që do të thotë se një shumë tepër e lartë nuk do të bllokohet në kartën tuaj të kreditit.

Ju ftojmë të lexoni me kujdes detajet e mbulimeve tona shtesë për të vlerësuar me qetësi raportin kosto/përfitim. Është e paçmueshme për të parandaluar pengesat e pakëndshme dhe për t’ju garantuar pushimet e ëndrrave.

Qira afatshkurtër dhe mujore e makinave dhe furgonave. Rezervoni online dhe tërhiqeni mjetin në një nga zyrat tona në Tiranë ose Sarandë.