Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Makina me qira për shoferë të rinj

Makina me qira me Sicily by Car për shoferët e rinj ka kushte specifike që ndryshojnë në bazë të moshës aktuale të shoferit. Deri në moshën 22 vjeç aplikohet një tarifë shtesë, nga mosha 23 vjeç e tutje nuk aplikohet asnjë shtesë.

19-20 vjeç

Kërkesa e parë themelore është të kesh patentë shoferin për të paktën një vit e një ditë. Shoferi i moshës 19-20 vjeç (tashmë i përfunduar) i nënshtrohet pagesës së një shtesë ditore të quajtur Young Driver. Për këtë grupmoshë, lejohet marrja me qira e grupeve të caktuara të makinave.

21-22 vjeç

Gjithashtu në këtë rast duhet të keni një leje drejtimi të marrë për një vit e një ditë. Për drejtuesit e rinj të moshës 21-22 vjeç blerja e suplementit Young Driver është ende e detyrueshme, ndonëse me çmim të reduktuar krahasuar me paketën 19-20 vjeçare. Kufizimet për grupet e makinave janë gjithashtu më pak kufizuese.

23 vjeç

Nga mosha 23 vjeç e tutje, nuk aplikohet asnjë shtesë, megjithatë disa kategori makinash mbeten të mbyllura për ato nën 25 vjeç.

> 25 vjeç

Nga mosha 25 vjeç dhe me leje drejtimi të mbajtur për të paktën tre vjet do të mund të marrësh me qira çdo lloj automjeti pa asnjë tarifë shtesë.

Përmbledhje

Për lehtësi, ne përmbledhim atë që sapo u tha në tabelën e mëposhtme. Ne ju referojmë te informacione mbi qiramarrjen për detaje të mëtejshmen.

MoshaSuplementet
19-20 vjeçYoung Driver
21-22 vjeçYoung Driver me zbritje
>= 23 vjeçNuk zbatohet

Qira afatshkurtër dhe mujore e makinave dhe furgonave. Rezervoni online dhe tërhiqeni mjetin në një nga zyrat tona në Tiranë ose Sarandë.