Shfleto Shqipërinë me Sicily by Car - Zyrat në Tiranë dhe Sarandë

Sicily by Car është partneri juaj ideal për marrjen me qira të makinave në Shqipëri. Me dy zyra në Tiranë dhe Sarandë, ju mund të udhëtoni nga veriu në jug për të zbuluar destinacionet më të fshehura të kësaj toke në një nga makinat tona. Zgjidhni automjetin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja tani!

Data dhe ora e marrjes
lun gen
2000
00 :00
Koha e datës së kthimit
lun gen
2000
00 :00
Kërko Makinë
Cmimi me i mire
Cilësia e shërbimit me çmime të arsyeshme
Anulim falas
Brenda 72 orëve para marrjes së automjetit
Kilometra të pakufizuar
Nuk ka kufi për lëvizjet tuaja

Përmbledhje

Zyrat tona

Marrja me qira e një makine në Sicily by Car në Tiranë do t'ju lejojë të përjetoni të gjithë Shqipërinë në 360°. Në fakt, me Sicily by car do të keni mundësinë të zbarkoni rehat në aeroportin e Tiranës dhe të udhëtoni në të gjithë vendin, duke e kthyer automjetin tuaj në jug në qytetin e njohur të Sarandës.

Me makinat tona do të mund të zbuloni në liri absolute të gjitha destinacionet më të dëshiruara të kësaj toke të panjohura për shumëkënd deri vonë. Në veçanti, jugu i Shqipërisë po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në botë për shkak të resorteve të tij bregdetare dhe turistike të cilat me kalimin e viteve janë bërë gjithnjë e më të njohura për turizmin luksoz. 
Por Shqipëria nuk është vetëm kjo, është histori folklorike dhe traditat popullore.

Territori shqiptar krenohet me vende të shumta të shpallura si trashëgimi e UNESCO-s. Falë makinave tona ju do të mund të udhëtoni mes qyteteve historike të Berat, Butrint, por edhe Argirocastro (Gjirokastra)i famshëm si një qytet prej guri, në këtë qytet të bukur dhe karakteristik ndodhet kështjella më e madhe në vend e cila mund të vizitohet në çdo kohë të vitit.

Megjithatë, turizmi kryesor është i përqendruar në brezin bregdetar, Shqipëria e Jugut dhe zona e Sarandës në veçanti po përjetojnë një bum turistik shumë intensiv, të larmishëm dhe vazhdimisht në rritje. Flota jonë e larmishme është në dispozicionin tuaj të plotë për të përmbushur nevojat tuaja: nga makinat e qytetit te mini SUV-të te minivan 9 vendësh, makinat tona do t'ju lejojnë të arrini lehtësisht në zonat më të famshme bregdetare dhe në brendësi të Shqipërisë , për më tepër nëse nuk jeni mësuar të drejtoni automjete me kambio manuale, do të keni mundësi të zgjidhni automjetin tuaj nga një përzgjedhje e gjerë e automjeteve me kambio automatike..

Tiranë

Zyra jonë është në Tiranë ndodhet në zonën e terminalit, duke lënë zonën e mbërritjeve ju duhet vetëm të kaloni rrugën për të arritur aty. Një shërbim transporti falas është në dispozicion për klientët që kanë nevojë për ndihmë me bagazhet e tyre. Pasi të kenë përfunduar procedurat e marrjes me qira, do ta gjeni makinën tuaj përpara zyrës.

Sarandë

E vendosur në zonën portuale të Sarandës, në rrugën kryesore të Rrugës së Butrintit, zyra jonë është pikënisja e përsosur për të zbuluar jugun e Shqipërisë.

Qira afatshkurtër dhe mujore e makinave dhe furgonave. Rezervoni online dhe tërhiqeni mjetin në një nga zyrat tona në Tiranë ose Sarandë.